Deviant Systems > Computers > Compacte pc

Compacte Computers

Stel je eigen Compacte PC samen.

Een compacte en energiezuinige, maar toch krachtige PC!

Deze krachtige mini compacte pc's zijn prima geschikt om mee te werken. Ze zijn razendsnel door het gebruik van een Solid State Drive en verbruiken in verhouding met een normale desktop computer maar een fractie van de stroom.

Selecteer een Mini PC model om deze verder samen te stellen.

Intel Celeron N3150 Processor

Computer Compacte PC
(0 reviews)
Snelheid4
Grafisch4
Multitasking4

Specificaties

RAM
4GB DDR3 1600Mhz SO-DIMM (Uitbreidbaar)
Harde Schijf
Crucial 250GB MX500
€ 289,00

Intel Core i3-5010U processor

Computer Compacte PC
(0 reviews)
Snelheid6
Grafisch5
Multitasking6

Specificaties

RAM
4GB DDR3 1600Mhz SO-DIMM (Uitbreidbaar)
Harde Schijf
Crucial 250GB MX500
€ 499,00
Informatie Compacte PC: Brix

Klein maar fijn

Deze extreem compacte computers zijn met hun kleine formaat kleine krachtpatsers. Afhankelijk van het model beschikt het over een Intel Celeron of Intel Core i3/i5 processor.

Compacte PC Samenstellen

Door het extreem lage stroomverbruik ( < 15W ) en het formaat is het eenvoudig te bevestigen met de meegeleverde mount kit, achterop een monitor. (Let wel op dat de monitor VESA mount schroefgaten heeft! De computer is ook los van de monitor op uw bureau te plaatsen.)

Kenmerken

Krachtig & Compact

Zeer compact met een zuinige maar toch krachtige Intel Celeron of Intel Core I3/I5 processor. Dit maakt deze mini computer geschikt voor allerdaags gebruik. Door de Solid State harde schijf is hij ook nog een razend snel.

*De plaatsing van de aansluitingen kunnen afwijken bij keuze van een andere behuizing.

Aansluitingsmogelijkheden

Je beschikt ook over de standaard aansluitingen zoals USB, RJ-45(Netwerk), audio-jack combo port en HDMI en/of Displayport. Welke afhankelijk van het model aan de voor, achter of zijkant zijn geplaatst.

Gemakkelijk te bevestigen

Door zijn minime afmetingen zal deze nergens in de weg staan! Plaats hem naast je monitor op je bureau of bevestig hem achterop jouw monitor met de VESA mounting Kit. (Kit meegeleverd, Monitor moet wel VESA schroefgaten hebben)