DEVIANTSYSTEMS

Een team van relatief jonge medewerkers met een overvloed aan technische kennis en de inspiratie om kwaliteit computers te produceren en hoogwaardige support te leveren.

Onze Filosofie

De PC is een Computer op Maat

Je bent op zoek naar een op maat gemaakte pc, die door een team van techinici is gebouwd, betrouwbaar en afgestemd is op jouw persoonlijke wensen. Wij bieden jou een custom computer met de meest hoogwaardige componenten en expertise. Hiermee produceren wij computers van een ongekende kwaliteit.

Daarnaast volgen we de ontwikkelingen op het gebied van hardware op de voet. Zo zijn onze systemen altijd gemaakt met de laatste hardware en snufjes.

Met passie en oog op kwaliteit bouwen we met veel voldoening voor jou de perfecte computer op maat, zodat je als computergebruiker optimaal jouw computer kunt gebruiken.

Daar houdt het niet op. Heb je vragen of problemen en je komt er even niet meer uit? Bel, mail of chat met onze gratis online support en we zoeken een oplossing.

Heb je specifieke wensen of opmerkingen, laat het ons dan weten. We zijn continu bezig onze werkwijze te optimaliseren.

Adres DEVIANTSYSTEMS


Kantoor / Afhalen bestellingen
Faradaystraat 4
6718XT, Ede
0318-762610
(Tijdens kantooruren maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00.)

KvK-nummer: 09162076
BTW-nummer: NL 153762718B01


ICT Waarborg

Wij zijn aangesloten bij ICTWaarborg. Dat geeft jou als klant 7 zekerheden. Wij kiezen ervoor ons te houden aan de gedragsregels van brancheorganisatie ICTWaarborg.

Dit geeft je als klant de zekerheid dat wij op een eerlijke manier zaken doen en voor je klaar staan als er problemen optreden.

Trustpilot

Een online aankoop, dat doe je niet zomaar. Zeker als het om een computer gaat dien je de zekerheid te hebben dat wij van DeviantSystems voor je klaarstaan.

Daarom vind je onze klantbeoordelingen open en eerlijk op trustpilot. Deze ziet erop toe dat de reviews eerlijk en echt zijn. Wij willen onze klanten graag een eerlijk beeld geven van onze manier van werken.

Bekijk onze reviews op trustpilot.

Voordelen
  • Kant-en-klaar geleverd.
  • Voor 13:00 besteld, de volgende ochtend al in huis.*
  • Alleen kwaliteit hardware,
    uitvoerig getest op prestatie en stabliliteit.
  • Gratis zending per koerier naar Nederland en BelgiŽ.
  • Veilig betalen via IDEAL.
  • Standaard 2 jaar Garantie.
* Met eventuele uitzondering van de high-end computers (door intensievere testperiode)

Meer informatie

Veilig betalen
via iDeal.

Aangesloten
bij ICT waarborg.

Bekijk reviews
van klanten.